Штампа

Конкурс за стипендирање најбољих студената Републике Србије

Конкурс за стипендирање до 850 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија

Штампа

НИС шанса 2017

НИС, једна од највећих енергетских компанија у региону, реализује програм НИС ШАНСА 2017 који траје две године. Траже се инжењери машинства, електротехнике и грађевинарства.

Штампа

Пријава испита за Јануар 1 испитни рок

Пријава испита за Јануар 1 испитни рок обавиће се од 17.01.2017. до 20.01.2017. год. Студенти који се финансирају из буџета испите пријављују електронски преко сајта Факултета, самофинансирајући студенти испите пријављују у студентској служби Факултета од 10:00 до 12:00 часова (обавезно понети индекс и уплатницу-важи за студенте који плаћају пријаву испита). Испити се морају пријавити у предвиђеном периоду, накнадна пријава испита неће бити могућа.

 

ЗА СТУДЕНТЕ ПРВЕ ГОДИНЕ:

За пријаву испита електронским путем, потребно је да направите налог преко е-студент сервиса на сајту Факултета, где постоји детаљно упутсво за креирање истог.

Штампа

Презентације радова у оквиру пројекта "Студентска лабораторија"

Унија студената машинства и грађевинарства позива све студенте и професоре да у понедељак, 26.12.2016 од 14 часова присуствују презентацији радова који учествују у пројекту "Студентска лабораторија" која се финансира од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

usmig-1

Штампа

Студентска посета Факултету за стројништво у Љубљани

ljubljana-01

Унија студената машинства и грађевинарства из Краљева заједно са колегама са Студентске уније Факултета инжењерских наука из Крагујевца и Машинског факултета из Бања Луке били су гости Машинском факултету у Љубљани. У Љубљани су нас дочекале наше колеге са Факултета за стројништво и професори љубљанског факултета са традицијом дугом скоро један век.