Штампа

Обука на Универзитету у Саутемптону

sautempton-3

У оквиру Erasmus+ пројекта “Јачање образовних капацитета кроз изградњу компетенција и сарадње у области инжењерства буке и вибрација” (акроним SENVIBE), представници пројектних партнера из Републике Србије учествовали су у студијској посети Универзитету у Саутхемптону (Уједињено Краљевство).

Током тродевне обуке, која је одржана од 2. до 4. децембра, представници Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву Универзитета у Крагујевцу добили су увид у структуру студијског програма на мастер академским студијама из вибро-акустике, као и концепт едукативних курсеве за целоживотно учење који се реализују на Универзитету у Саутхемптону, а у складу са потребама индустрије.

Учесници обуке имали су прилику да посете Институт за звук и вибрације (ISVR, Institute for Sound and Vibration Research), упознају се са истраживачким тимом и стекну увид у научно-истраживачки рад и стручне сарадње у области буке, вибрација и техничке акустике. Реализована обука је обухватала и низ интерактивних предавања, дискусија и практичних вежби у Лабораторији за акустику и вибрације Универзитета у Саутхемптону.

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram