Штампа

Презентација модула студијског програма Машинско инжењерство

prezentacija-moduli-02

У циљу бољег упознавања студената са наставним програмима изборних модула 3. године студијског програма Машинско инжењерство у четвртак, 9. 2. 2017., је одржана њихова промоција на нашем Факултету.

Штампа

Посета проректора Универзитета

poset-prorektora-1

У оквиру својих редовних активности, у понедељак 6. 2.2017. године, наш факултет је посетио проректор за координацију послова факултета чије је седиште ван седишта Универзитета у Крагујевцу, проф. др Јерослав Живанић.

Штампа

Посета градоначелника града Краљева

poset-gradonacelnik-1

Прошлог четвртка (2. фебруара 2017) наш Факултет је посетио градоначекник града Краљева др Предраг Терзић. Добродошлицу му је пожелео декан проф. др Миле Савковић са продеканима.

Штампа

Галерија са свечанe додела диплома за 2016. годину

На Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву 2. децембра одржана да је свечана додела диплома за студенте који су стекли дипломе у школској 2015/2016. години

Свечана додела диплома

Штампа

Закључци са тематског скупа “Добривоје С. Божић – изумитељ савременог система кочења воза”

skup-bozic

Уз жељу и намеру да се промовише и подстакне развој инжењерства у Србији, а поводом 130 година од рођења српског инжењера Добривоја Божића и 40 година постојања Универзитета у Крагујевцу, 25.11.2016. године на Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву одржан је научни тематски скуп под називом ''Добривоје С. Божић – изумитељ савременог система кочења воза''.