Штампа

Галерија са свечанe додела диплома за 2016. годину

На Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву 2. децембра одржана да је свечана додела диплома за студенте који су стекли дипломе у школској 2015/2016. години

Свечана додела диплома

Штампа

Закључци са тематског скупа “Добривоје С. Божић – изумитељ савременог система кочења воза”

skup-bozic

Уз жељу и намеру да се промовише и подстакне развој инжењерства у Србији, а поводом 130 година од рођења српског инжењера Добривоја Божића и 40 година постојања Универзитета у Крагујевцу, 25.11.2016. године на Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву одржан је научни тематски скуп под називом ''Добривоје С. Божић – изумитељ савременог система кочења воза''.

Штампа

Позив малим и средњим предузећима за учешће у пројекту РАС „ПОДИЗАЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ ЛАНЦА ВРЕДНОСТИ У ПРОИЗВОДЊИ ПЛАСТИЧНИХ ПРОИЗВОДА“

konkurs-ras

Регионална привредна комора Краљево у конзорцијуму са Факултететом за машинство и грађевинарство у Краљеву, реализује пројекат "ПОДИЗАЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ ЛАНЦА ВРЕДНОСТИ У ПРОИЗВОДЊИ ПЛАСТИЧНИХ ПРОИЗВОДА".

Штампа

Успешно завршена реакредитација студијског програма Грађевинско инжењерство

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву је у протеклом периоду успешно завршио процесе реакредитације студијског програма Грађевинско инжењерство.

uverenje-akreditacija-GI-2016

Штампа

Проф. др Миломир Гашић, нови члан Академије Руске Федерације - одсек за чврстоћу

Са великим поносом и задовољством оглашавамо да је наш редовни професор др Миломир Гашић примљен у чланство Академије Руске Федерације - одсек за чврстоћу.

gasic-moskva-01